About us


Kami adalah Pengedar Jusmate5 dan juga produk-produk HPM yang lain dari Juru Penang.Kami secara aktif mengedar dan mencari pengedar bawahan kami secara online dan juga secara offline.

Produk utama HPM iaitu JUSMATE5 yang paling popular sekarang di jual dengan laris kerana keberkesanannya dalam menurunkan berat badan rakyat Malaysia.

Malahan produk HPM lain juga tak kurang hebat dan cemerlang contohnya DR-K, Gain-5, DR-II dan lain-lain lagi, semuanya dapat dilihat melalui testimoni-testimoni dari mereka yang menggunakan produk-produk tersebut.

Selain mengedar kami juga mencari ahli-ahli baru utk menjadi pengedar di bawah bimbingan kami,dengan plan pemasaran yang menarik ahli boleh menjana pendapatan lumayan.

Kami sedang membina group utk sama-sama menjalankan perniagaan ini dan akan membimbing setiap dealer bawahan kami utk sama-sama berkongsi kejayaan.
Untuk mereka yang ingin menguruskan badan pula cubalah JUSMATE5 kerana ianya sangat berkesan dan tiada kesan sampingan,semuanya dibuat dari bahan semulajadi.Kami sendiri telah menggunakannya dan berjaya menurunkan berat badan,tanyalah kami jika anda masih ragu-ragu.

email your enquiries to syamsir_amani (at) yahoo.com.my we will reply to you as soonest possible. Thanks.